Oolong ginseng – ceaiul regelui

Oolong Ginseng este cunoscut si ca “ceaiul regelui”. Acesta este un amestec de ceai Oolong fin si ginseng de calitate. Este un ceai mai rar intalnit in afara magazinelor de specialitate dar veti remarca gustul specific inca de la prima savurare. Primele infuzii de ceai rezulta intr-o mixtura savuroasa intre gustul intens dulce de Oolong si o acrime usoara de ginseng.

Three stars ginseng

Taiwan ginseng oolong

Oolong ginseng este un ceai excelent pentru introducerea nou-venitilor in lumea ceaiului. Gustul dulce puternic a primelor 3-4 infuzii demonstreaza ca ceaiurile traditionale merita sa fie savurate fara zahar.

Disponibil in magazin: Taiwan Ginseng Oolong |  Three stars Ginseng


3 raspunsuri la Oolong ginseng – ceaiul regelui

June 25, 2012 at 1:54 pm

Acest ceai e minunat ….. mi-a placut gustul de la prima ceasca…….mi-a dat energie pentru o zi intreaga si nu am mai simtit nevoia de a bea cafea….zilele acestea toride le-am suportat mai usor……

February 5, 2013 at 10:00 am

Ceaiul oolong cu Ginseng este un ceai mai special. Datorita combinatiei dintre cele doua plante, aroma rezultata este una deosebita. Este posibil ca unor persoane sa placa foarte mult, iar altora sa nu placa deloc. Alegand acest sortiment puteti beneficia atat de proprietatile ceaiului oolong, cat si de cele ale Ginseng-ului. In plus, deoarece prepararea ceaiului oolong presupune o temperatura a apei de 90 grade Celsius, este mai usor de pregatit, in comparatie cu ceaiul verde. Personal, il recomand!

September 24, 2014 at 7:51 am

O varianta fenomenala pe care am avut ocazia sa o savurez a fost o reteta Oolong cu Ginseng si ..piper. De altfel am ajuns sa o cunosc de la un medic TCM, fiind folosita ca remediu pentru patologii provocate de frig si de umezeala. Fiind specialist in a cupunctura a recomandat-o pentru raceli, viroze, reumatism etc. Formula imbunatatita avea si ghimbir. Mi-a recomandat sa o consum cu miere si lapte pentru a mai taia din taria combinatiei. Ceaiul este delicios si il recomand pentru perioada friguroasa a anului.

LASA UN COMENTARIU