Gunpowder – aroma naturala ierboasa

Produse în provincia Zhejiang din China, ceaiurile Gunpowder sunt cele mai populare soiuri de ceai verde. Bilutele infasurate de ceai seamănă cu granulele de praf de pusca folosite la tunurile vechi.

Dupa ce frunzele de ceai au fost cultivate ele sunt puse la ofilit, apoi aburite, infasurate si uscate. Infasurarea frunzelor permite pastrarea aromei naturale ierboase care este pieduta la alte ceaiuri unde frunzele necesita strivire.

Exista anumite lucruri pe care trebuie să le luaţi în considerare atunci când cumparati ceai Gunpowder. Cu cat granulele sunt mai mici si mai stralucitoare, cu atat calitatea ceaiului este mai buna. Cu cat granulele sunt mai stralucitoare cu atat este ceaiul mai proaspat.

Beneficii medicale:
- Ceaiul verde si Oolong in general contin foarte multi antioxidanti
- Cresterea metabolismului prin ingrediente naturale

Disponibil in magazin: Cumpara ceai gunpowder


3 raspunsuri la Gunpowder – aroma naturala ierboasa

July 8, 2011 at 12:19 pm

…cred ca merita mentionat si ca ceaiul Gunpowder este exportat in Maghreb inca de sute de ani, acest ceai stand la baza faimosului ceai de menta nord african. In tarile maghrebiene, in special in Maroc, ceaiul gunpowder este preparat impreuna cu menta marocana “nana”. Ceaiul este servit intotdeauna indulcit cu zahar sau miere, iar servirea lui constituie un adevarat ritual de primire a oaspetilor.

July 8, 2011 at 1:49 pm

Hmm.. Interesant! Alta cultura decat cel Chinezesc sau cel Japonez. Am sa incerc, stiu un loc unde a-si putea gasi. Panko, in viitor trebuie sa-ti extinzi sortimentul si la alte ceaiuri traditionale din lume.. :)

July 9, 2011 at 5:53 pm

da…ma mai gandesc la asta))

LASA UN COMENTARIU