Baihao Yin Zhen

Mai multe poze
Baihao Yin Zhen
Disponibil
35.00 RON
Cantitate:  
Loading Updating cart...

Termeni de livrare


Prezentare

Bai hao yin zhen Face parte din lista celor mai faimoase ceaiuri din China. Ceaiul Bai Hao Yinzhen este cel mai distins și apriciat sortiment de ceai alb. Acesta se gaseste în provincia chineza Fujian si este produs din primii muguri ai copacului de ceai Da Bai, culesi la sfarsitul lunii martie si inceputul lunii aprilie. Pentru a mentine calitatea ceaiului, mugurii culesi sunt sortati, fiind alesi doar cei care nu sunt deschisi si nu reprezinta niciun defect. Mugurii acoperiþi cu un puf argintiu. La infuzare mugurii se desfac ca o padure de stalagmite, creand un efect vizual unic. Gustul este curat si delicat.
Ceaiul Bai Hao Yinzhen este cel mai distins și apreciat sortiment de ceai alb. Acesta se găsește în provincia chineză Fujian și este produs din primii muguri ai copacului de ceai Da Bai, culeși la sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie. Pentru a menține calitatea ceaiului, mugurii culeși sunt sortați, fiind aleși doar cei care nu sunt deschiși și nu reprezintă niciun defect.
Gustul sortimentului de ceai alb Bai Hao Yinzhen este un subtil, delicat și dulce, iar aroma acestuia este una rafinată și imposibil de uitat.
Acest ceai revitalizează organismul uman pe plan intern, datorită conținutului său de fluor, flavonoide (antiozidanți care reduc nivelul de colesterol, dar și tensiunea arterială). Beneficiile acestui ceai alb nu se opresc aici, deoarece este un bun medicament în tratarea infecțiilor și a răcelilor.
Un ceai alb cu gust placut, delicat, proaspat. Frunzele sunt alb-stralucitoare. In urma prepararii infuzia ramane limpede, clara. Are un puternic efect detoxifiant şi de crestere a imunitatii.

Pretul este pentru 25g.