Baihao Yin Zhen

Mai multe poze
Baihao Yin Zhen
Disponibil
35.00 RON
Cantitate:  
Loading Updating cart...

Termeni de livrare


Prezentare

Ceaiul alb Bai Hao Yin Zhen face parte din lista celor 10 cele mai faimoase ceaiuri din China. Ceaiul Bai Hao Yinzhen este cel mai distins și apreciat sortiment de ceai alb. Acesta se gaseste în provincia chineza Fujian si este produs din primii muguri ai copacului de ceai Da Bai, culesi la sfarsitul lunii martie si inceputul lunii aprilie. Pentru a mentine calitatea ceaiului, mugurii culesi sunt sortati, fiind alesi doar cei care nu sunt deschisi si nu reprezinta niciun defect, mugurii fiind acoperiti cu un puf argintiu. La infuzare mugurii se desfac ca o padure de stalagmite, creand un efect vizual unic.
Gustul sortimentului de ceai alb Bai Hao Yinzhen este subtil, delicat și dulce, iar aroma acestuia este una rafinată și imposibil de uitat.
Acest ceai revitalizează organismul uman pe plan intern, datorită conținutului său de fluor, flavonoide (antioxidanți care reduc nivelul de colesterol, dar și tensiunea arterială). Beneficiile acestui ceai alb nu se opresc aici, deoarece este un bun medicament în tratarea infecțiilor și a răcelilor.
Un ceai alb cu gust placut, delicat, proaspat. Frunzele sunt alb-stralucitoare. In urma prepararii infuzia ramane limpede, clara. Are un puternic efect detoxifiant şi de crestere a imunitatii.

Poate fi infuzat de mai multe ori cu apa la 75-800 C.

Pretul este pentru 25g.