Crin

Mai multe poze
Crin
Disponibil
13.00 RON
Cantitate:  
Loading Updating cart...

Termeni de livrare


Prezentare

Planta este cunoscuta si sub denumirea de liliom sau lilie si face parte din familia Liliaceae. A aparut pentru prima data in Asia Mica, in China si Japonia. In Antichitate era la fel de iubita ca si trandafirul. La romani si la greci crinul era floarea consacrata zeitei frumusetii, ea simboliza sentimentele de speranta si puritate sufleteasca. Benefice sunt şi uleiurile volatile şi fitocidele, substanţe existente în petalele de crin. Datorită acestor substanţe, petalele de crini au proprietăţi cicatrizante foarte puternice, calmante, care reduc stresul şi ajută la reglarea bătăilor inimii. Usor calmant, antiseptic, folosit si la tratamente cosmetice. Aroma usor dulceaga.

Pretul este pentru 25g.