Iasomie (Jasmine flower)

Mai multe poze
Iasomie (Jasmine flower)
Disponibil
13.00 RON
Cantitate:  
Loading Updating cart...

Termeni de livrare


Prezentare

Numele de iasomie vine de la cuvantul persan Yasameen care inseamna “dar de la Dumnezeu”. Gustul unei cesti de ceai pura este dulce si suav, avand proprietati calmante.
-Combate stresul și depresia:
Ceaiul de iasomie te ajută să te calmezi rapid într-o situație stresantă sau dintr-o criză nevrotică, însă dincolo de efectul sedativ, revigorează sistemul nervos central, înlăturând semnele depresiei, asteniei sau anxietătii. Iar meritul efectului calmant și tonic nu este datorat doar compusilor activi din plantă, ci și mirosului plăcut și relaxant al plantei.
-Tratează migrenele
Durerile de cap provocate de migrene pot fi ameliorate rapid cu o ceașcă de ceai de iasomie, datorită efectului calmant puternic al acestui remediu naturist.
-Îmbunătățește digestia
Compusii activi din florile de iasomie ajută la stimularea tranzitului intestinal lent și la distrugerea bacteriilor nocive care determină apariția intoxicațiilor alimentare.
-Crește libidoul
Ceaiul de iasomie se poate transforma în cel mai la îndemână și eficient afrodiziac. Consumat frecvent, ceaiul contribuie la sporirea dorinței sexuale și la îmbunătățirea vieții sexuale.
-Previne cancerul
Ceaiul de iasomie are un efect anticancerigen puternic, specialiștii demonstrând că previne formarea celulelor maligne prin combaterea atacului radicalilor liberi asupra organismului. Meritul este al antioxidantilor puternici din plantă, ale căror proprietăți protectoare și terapeutice reușesc să țină la distanță cancerul.
-Reduce colesterolul
Ceaiul de iasomie conține catehine, compuși organici cu rol esențial în scăderea colesterolului "rău" și a trigliceridelor din sânge. Are un efect hepatoprotector puternic.
-Ajută la slăbit
Iasomia este un aliat puternic al slăbitului sănătos, datorită numeroșilor antioxidanți din compoziția plantei, care stimulează metabolismul și contribuie la arderea mai rapidă a grăsimilor.

Pretul este pentru 25g.