Longjing (Dragon Well)

Mai multe poze
Longjing (Dragon Well)
Disponibil
30.00 RON
Cantitate:  
Loading Updating cart...

Termeni de livrare


Prezentare

Longjing (sau Fantana Dragonului) este unul dintre cele mai faimoase si iubite ceaiuri verzi ale Chinei. Vine clasificat in mai multe grade de calitate si nu este neobisnuit ca ceaiuri inferioare sa treaca drept Long Jing.
Acest Long Jing organic este un exemplu remarcabil de ceai clasic celebru, unul dintre cele mai renumite ceaiuri chinezeşti, cu peste 1000 de ani de istorie. Este produs din prima culegere de pe plantatie, doar din fruzele cele mai fragede si este rulat cu maestrie manual, intr-un wok incins, pentru a obtine un ceai proaspat, luminos.
Preparat cu grija, ofera mai multe infuzii scurte si clare, cu aroma proaspata si persistenta de fasole verde, cu aftertaste lung si dulce.
Un ceai verde deosebit (printre putinele ceaiuri verzi pe care le beau … cel putin pana acum) cu o istorie foarte interesanta. Ca multe dintre ceaiuri si acesta este inconjurat de multe legende care te duc intr-o lume magica. Dincolo de magia legendelor acest ceai chiar are o magie speciala. Atunci cand frunzele sunt infuzate parca prind viata, se transforma sub privirea ta in frunze ce par a fi acum culese. Cu un gust suav si o aroma usor florala acest ceai se poate transforma usor in ceaiul preferat al oricarui consummator.

Pretul este pentru 25g.

Momentan nu avem pe stoc!