Drumul Ceaiului

Menu

  • Acasă
  • Magazin
  • Cultura ceaiului
  • Contul meu
  • Coș
  • Despre noi
Login
0

Coș

Menu

Skip to content
  • Acasă
  • Magazin
  • Cultura ceaiului
  • Contul meu
  • Coș
  • Despre noi
  • Acasă
  • Magazin
  • Cultura ceaiului
  • Contul meu
  • Coș
  • Despre noi

Blog

Ceaiul Alb

martie 5, 2020
by catalina
ceai alb, ceaiuri
Cultura Ceaiului

Ceaiul Alb era considerat ceaiul împăraţilor, fiind cules dupa metoda imperială: doar mugurele și cele două frunzuliţe tinere care îl urmează. Acest tip este unul dintre cele mai delicate tipuri de ceai.

Bai Hao Yin Zhen este văzut drept ceaiul Alb de cea mai înaltă calitate. Doar mugurii nedeschişi, cărnoşi, fără nici un defect ai subspeciei Da Bai din regiunea Fujian, a Camelliei Sinensis constituie acest ceai. Aceste “Ace de Argint” acoperite cu perişori albi foarte fini sunt culese manual între 15 martie şi 10 aprilie, cand vremea este uscată.

ceai alb

About catalina

View all posts by catalina →

Post navigation

Previous PostNext Post

Related Posts

martie 5, 2020

Cum Bem Ceaiul Verde

martie 5, 2020

Ceaiul Verde

martie 5, 2020

Ceaiul Pu-Erh

martie 5, 2020

Pu-Erh Viu

martie 5, 2020

Pu-Erh Închis (Negru)

martie 5, 2020

Despre Ceaiurile Chinezești

martie 5, 2020

Gunpowder – Aromă Naturală Ierboasă

martie 5, 2020

Ginseng Oolong

  • Politica de confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Copyright © 2021 Drumul Ceaiului. Toate drepturile rezervate.