Crin (Lily Flower)

13,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Planta este cunoscută și sub denumirea de liliom sau lilie și face parte din familia Liliaceae. A apărut pentru prima dată în Asia Mica, în China și Japonia. In Antichitate era la fel de iubită ca și trandafirul. La români și la greci crinul era floarea consacrată zeiței frumuseții, ea simboliza sentimentele de speranță și puritate sufletească. Benefice sunt şi uleiurile volatile şi fitocidele, substanţe existente în petalele de crin. Datorită acestor substanţe, petalele de crini au proprietăţi cicatrizante foarte puternice, calmante, care reduc stresul şi ajută la reglarea bătăilor inimii. Ușor calmant, antiseptic, folosit și la tratamente cosmetice. Aromă ușor dulceagă.

Prețul este pentru 25g.